Atomos Shield

To Doop or not to Doop?

De doop is al een eeuwenlange traditie en de ideale start van uw studentenleven! Een traditie die we binnen Atomos met trots verder zetten. Het is dé ideale start om er een onvergetelijk studentenleven van te maken. Bij ons sta je er nooit alleen voor!

In het eerste semester van het academiejaar organiseert elk van onze 10 verenigingen hun doop. Het belangrijkste doel bij onze dopen is het aanvaarden en welkom heten van nieuwe studenten. Want de beste vriendschappen worden gesmeed in je eerste jaar of doopjaar. Het is dé perfecte manier om kennis te maken met mensen die ook dezelfde richting als jou volgen.

Zo is het voor ons belangrijk om een echt groepsgevoel te creëren. Hierbij horen natuurlijk opdrachten. Deze kunnen soms omschreven worden als "een beetje vuil en een beetje afzien". Onze prioriteit hierbij blijft plezier beleven en sterke banden smeden. Want hoe kan je een vriendschapsband beter opbouwen dan het samen voltooien van opdrachten? Al onze studentenverenigingen houden zich aan de strikte regels uit het doopcharter van de hogeschool Thomas More.

Zit je nog met twijfels of vragen? Ga zeker naar de onthaaldagen van uw vereniging! Hier kan je alles aan de ouderejaars of praesidiumleden vragen. Veel mensen zullen hier met veel plezier over al hun ervaringen willen vertellen! Hopelijk maak jij binnenkort deel uit van ons prachtig studentenleven!