Atomos is de overkoepelende studentenvereniging gevestigd in Geel waaronder bijna alle studentenclubs van Geel, Vorselaar, Lier en Turnhout verenigd zijn. Alle leden zijn studenten aan de Thomas More Hogeschool Kempen (TM) of KU Leuven Campus Geel. Dankzij ons groot ledenbestand mogen wij ons met trots één van de grootste studentenverenigingen van Vlaanderen noemen. Atomos bestaat verder uit elf studentenverenigingen.

Wanneer maak jij deel uit van dit prachtig studentenleven?

Discord Party Rooms

Bezoek onze Discord en neem plaats in een van de vele rooms! In Discord vind je aan de linker kant alle rooms. In een room bestuur je uw microfoon en camera links onderaan.

Onder de tab "Even Bijpraten" vind je verschillende rooms. In deze rooms is een maximum van 25 personen toegelaten. Dit maakt het mogelijk om uw webcam op te zetten en zo samen te feesten en bij te praten. Terwijl kies je zelf naar welke stream je luistert! (Rooms: Toog, Shot-Bar, Cocktailbar, Zuip Keet, Drankspel, Lounge, Danszaal, EHBO, WC's ...)

Onder de tab "Samen Stream Bekijken" vind je verschillende rooms per stage. In deze rooms is er een maximum van 100 personen toegelaten waardoor het gebruik van een webcam niet kan. Wel kan je er samen met de rest genieten van de stream en terwijl een beetje bijpraten!

Onder de tab "Blind Date" vind je verschillende 1-op-1-rooms. In deze rooms is er een maximum van 2 personen toegelaten. Dit geeft je de mogelijkheid om iemand beter te leren kennen of nieuwe vrienden te maken! Wie weet plaatst onze cupido u samen met een wildvreemde en bloeit er wel iets mooi...

Kiesweek

Normaal gezien zou deze week de kiesweek hebben plaatsgevonden. Jammer genoeg hebben we deze door de hele situatie moeten uitstellen. Maar Atomos zou Atomos toch niet zijn om dit zomaar voorbij te laten gaan?!

Dus niet getreurd... Begin mei zal er een spetterende live show zijn met voorstellingen van alle ploegen!
Meer info vind je later op onze pagina.

Wanneer maak jij deel uit van dit prachtig studentenleven?

Studentenvoorzieningen

Voel je je soms eenzaam? Heb je het financieel moeilijk nu je studentenjob weggevallen is? Heb je een moeilijke thuissituatie? Heb je last van faalangst, onzekerheid of uitstelgedrag? Ben je niet zeker over je studiekeuze? Je kan tijdens je studies verschillende drempels tegenkomen. Stuvo ondersteunt je om deze drempels zo goed mogelijk te overwinnen. De studentenbegeleiders staan voor je klaar met een luisterend oor.

Studententijd is meer dan studeren alleen! Stuvo wilt van Thomas More een warme leer- & leefgemeenschap maken, waar alle studenten zich thuis voelen. Daarom zet Stuvo in op verschillende initiatieven. Met alle regels tegen Corona is het niet eenvoudig om actief & verbonden te blijven. Toch is dat nu belangrijker dan ooit. Heb je geen idee meer wat je kan doen? Ga dan eens kijken op het studentenportaal. Daar vind je een aantal hapklare activiteiten & inspiratie.
Algemene Mail
Bel Stuvo op 014/56 23 00
Mail Geel, Mail Lier, Mail Turnhout, Mail Vorselaar,
Maak een afspraak

Joinby app

Op kot? Wil je vaker wat leuks doen? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Dan kan je terecht op Joinby. Een app voor en door studenten, studenten die goesting hebben om andere studenten te ontmoeten. Via de app vind je gemakkelijk mensen met zelfde interesses om samen wat te gaan doen zoals een wandelingetje of een take- away koffie te gaan drinken. Goesting gekregen? Download snel de app en registreer je!

Studentenraad ASR

De studentenraad vormt jouw spreekbuis op het gebied van onderwijs, diversiteit, ICT, internationalisering en duurzaamheid en verdedigt op die manier jouw belangen op verschillende beleidsniveaus van de hogeschool in samenwerking met meerdere campussen. Er zetelen studenten vertegenwoordigers in de opleidingsgebonden studentenraad, de Stuvoraad voor, de academische raad tot helemaal in de raad van bestuur van Thomas More.

Vele studenten denken bij studentenvertegenwoordiging meteen aan strijden tegen ongelijkheid, onbetaalbare of onleesbare cursussen en slechte lokalen. Als jij dat ook dacht, heb je helemaal gelijk! Dat doen we als 1 community, samen met docenten, Stuvo en de managers.

Een nauwe samenwerking zorgt ervoor dat er met de opleidingshoofden per studierichting bekeken wordt wat beter kan en wat al goed is. Zit jij als student met twijfels? Heb je misschien een bangelijk idee om onze campus wat meer kleur te geven? Sluit je dan nu aan bij de studentenraad!
Facebook Studentenraad Thomas More Kempen
Instagram: "arskempen"

Zit je met vragen of problemen? Klik Erop! geeft je een overzicht van alle gratis toegankelijke hulpbronnen die er voor studenten online te vinden zijn.

Netropolix

Netropolix biedt een ruime locatie aan met alle nodige infrastructuur om de livestream in goede banen te leiden. Netropolix heeft al jaren ervaring in het ondersteunen van internationale congressen. Dit jaar organiseerde het zelf ook tal van hybride en online events met behulp van haar eigen software. Daarnaast is het IT-bedrijf gelegen tegenover Thomas More in Geel en tevens hun Partner in Education. Zo verwelkomen ze jaarlijks ook heel wat studenten die er hun stage doen. Met de juiste locatie en infrastructuur is het dus de ideale partner voor onze virtuele Paas TD.

Met grote dank aan:

  • De livestream van onze drie stages is mede mogelijk gemaakt door Netropolix!
  • Onze website wordt beheerd door Sinners!
  • The Church is mogelijk gemaakt door Hyped events!
  • De Main Stage is mogelijk gemaakt door EQS prorent!
  • De Karnaval Keet en de Comedy Garden is mogelijk gemaakt door CC De Werft Geel!
  • Shout out aan alle artiesten!
  • Powered by Stuvo Thomas More!