Bobbejaanland_AtomosVZW
Bij het afhalen van jouw Atomos lidkaart ontvang je een voucher die je maar liefst 50% korting geeft op uw inkomticket voor Bobbejaanland!* Op = Op.


*Met deze bon ontvang je 50% korting p.p. op het dagtarief > 1m40 voor max. 1 persoon op www.bobbejaanland.be met uw unieke actiecode. Promotie geldig t.e.m. 30/06/2021. Deze bon is niet geldig op uitverkochte en niet-reguliere parkdagen (zie www.bobbejaanland.be) of in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitstappen. De bon is niet terugbetaalbaar, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. Deze bon mag niet verkocht noch uitgedeeld worden.


Bobbejaanland, 't plezantste land

Als we zeggen dat Bobbejaanland iedereen kan entertainen, dan liegen we niet. Dit seizoen laten we je gillen op de rollercoasters, kan je chillen in lollige waterattracties en kan je genieten van een flinke portie live entertainment.

Kom je voor de échte adrenalinekick? Dan is de gloednieuwe Triple Launch Coaster jouw ding! Je duikt meer dan 40 meter, maakt 4 inversies onderweg en haalt een topsnelheid van meer dan 106 km/u. Daarmee is "Fury" de snelste coaster in de hele Benelux! Over een wervelwind gesproken.

Nog niet genoeg gehad? Go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer, of draai helemaal dol in de Naga Bay! Heb je nood aan wat verfrissing? Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd.

Kom je liever naar Bobbejaanland tijdens de herfstvakantie? Angst verzekerd tijdens Halloween.

Check www.bobbejaanland.be en plan je bezoek.

Tot gauw!